Nieuwsbrief

Zet mee de zelfzorgcampagne 'Leef zonder filter' in de kijker en zorg ervoor dat deze boodschap bij de doelgroep terecht komt!
Te Gek!? start op 21 april 2018 een nieuwe campagne rond het thema internering onder de naam 'Van Gevangenis naar Zorg'.
Voorzieningen in zorg en welzijn krijgen binnenkort hulp om hun preventief gezondheidsbeleid vorm te geven.
Er zijn nieuwe infosessies over de drie Bevolkingsonderzoeken. Daarom organiseert het CvKO (Centrum voor Kankeropsporing) in 2018 een train-de-trainer in Roeselare en Brugge.
Heb jij actief meegewerkt om je organisatie te beschermen tegen griep? Dat engagement mag gezien worden!
15 partytips voor feestvierders
Jouw onderneming kan een beroep doen op een coach die je in 20 uren helpt om een preventief gezondheidsbeleid op te zetten.
De campagne '4 voor 12' wil het praten over pscychische kwetsbaarheid stimuleren.
Laat je via de bijhorende filmpjes onderdompelen in de gezonde bedrijfscultuur van de fiere winnaars.
Een plaats in Brugge voor jongeren waar ze terecht kunnen voor kleinschalige activiteiten, voor vragen, voor een gesprek met één van de jongerenbegeleiders.
Wil je graag meer info en deelnamecijfers op maat van jouw gemeente ontvangen?
Help jij ook mee de interessante fiches over gezond bouwen bekend te maken in je nieuwsbrief, website... ?
Maak de mooiste slang en win een heel jaar lang gratis groenten, fruit en melk en een spetterende prijs voor de hele school (buso en basisonderwijs)! Je school inschrijven kan tot 1 december.
Werk je in of naar het onderwijs? Goed! Ben je een vat vol ideeën? Nog beter!
Werk je als eerstelijnszorgverlener? Dan is de nieuwe richtlijn valpreventie voor thuiswonende ouderen een must om door te nemen.
evv
Ook zin gekregen om mee te doen? Noteer dan alvast 1 tot 10 oktober 2018 in je agenda.
Huisartsen kunnen inwoners met een gezondheidsrisico doorverwijzen naar een Bewegen-Op-Verwijzing-coach. Tegen lage tarieven helpt die coach deze patiënten om een actiever leven te leiden.
Jouw antwoord = een betere Tiendaagse van de Geestelijke Gezondheid. Beantwoord in 5 minuutjes enkele vragen om deze tiendaagse beter te maken.
Nog op zoek naar een activiteit voor de 'ouderenweek'?
De preventiesector zet een ‘gezonde’ koers naar de lokale verkiezingen 2018. Een partij die zich niet naar de burger, maar naar politici richt… op zijn minst bijzonder!
De actieve voedingsdriehoek bestaat 20 jaar. Ontdek de herziene versie van het Vlaamse voorlichtingsmodel voor voeding, beweging en lang stilzitten: de voedings- en bewegingsdriehoek!
Hoe kun je ervoor zorgen dat iedereen op een veilige en milieuverantwoorde manier een vuurtje stookt?
Bijna 60% van wie psychische problemen heeft, praat er niet over en zoekt geen hulp. De campagne wil duidelijk maken dat iedereen hier een rol in kan spelen.
‘No steps, no glory’ is de eerste 10.000-stappenclash voor bedrijven. Deze wedstrijd motiveert werknemers om meer te bewegen tijdens, voor en na het werk.
Welk lokaal bestuur volgt het voorbeeld van Beernem en Middelkerke ?
West-Vlaamse apothekers zijn tevreden over het promopakket dat ze ontvangen om een specifiek gezondheidsthema in de kijker te plaatsen.
Zorg ook voor anderen zodat iedereen zich kan verfrissen op (zeer) warme dagen.
Supermama's denken aan alles. Of toch bijna. Stuur je mama op Moederdag een videoboodschap met je persoonlijke wensen en een herinnering om tijdig deel te nemen aan het Bevolkingsonderzoek Baarmoederhalskanker.
Het Vlaams expertisecentrum Alcohol en andere Drugs (VAD) brengt jaarlijks het middelengebruik van jongeren in kaart via een leerlingenbevraging.
Heeft jouw bedrijf, gemeente of school oog voor een gezond personeelsbeleid? Dan maak je kans om de Gezond Werken Award 2017 te winnen.
Vandaag stelt VAD de nieuwe richtlijn voor alcoholgebruik voor op haar jaarlijkse studiedag.
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen