Nieuwsbrief

Don01Feb
Woe28Feb

Tournée Minérale: een maand zonder alcohol

De campagne roept alle Belgen op om in februari 2018 alcohol een maand lang af te zweren.

Alcohol: geen onschuldig product

Een glas wijn bij het eten, een pint na het sporten, voor velen maakt het deel uit van de routine. Toch zijn er heel wat risico’s aan verbonden. Alcohol, ook als je weinig drinkt, heeft invloed op bijna alle organen in het lichaam en hangt samen met ongeveer 200 verschillende aandoeningen.
 
Op je gezondheid
 
Schrijf je dus in en drink een maand lang geen alcohol. Je lichaam krijgt zo de tijd om te recupereren van je gebruikelijke alcoholconsumptie. Daar zijn voordelen aan verbonden: sommige mensen slapen beter, anderen hebben meer energie, je werkt ermee aan een gezonder gewicht… Veel deelnemers voelen zich gewoon beter in hun vel.
 
Februari zonder alcohol
 
Februari wordt opnieuw de alcoholvrije maand. En wat voor één! Surf naar onze website en daag vrienden uit, ga naar een Tournée Minérale-evenement (of laat weten dat je er zelf één organiseert) of ontdek heerlijke recepten. 
 
Ga de uitdaging aan. Je zal zien: je hebt geen alcohol nodig om je te amuseren. Meer info en inschrijven via www.tourneeminerale.be.
 
 
De DrugLijn en de Stichting tegen Kanker (i.s.m. Logo en CGG) slaan dit jaar opnieuw de handen in elkaar voor deze ‘Tournée Minérale’.
 
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen