Nieuwsbrief

Din21Mei

Energie creëren - ook tijdens de werkuren

OCMW Brugge
Ruddershove 4
8000 Brugge
Spreker: Erna Claes, dr in de psychologie en medezaakvoerder van Fenrir Consult.
In deze drukke tijd, met de vele veranderingen die op ons afkomen, zoveel dingen te doen, steeds in de weer voor allerlei en iedereen, zoeken we allemaal naar manieren om het vol te houden. De drukte op zich vraagt van ons heel wat inspanning en energie. Hoe langer een periode van drukte duurt hoe moeilijker het is om te recupereren en niet opgebrand te geraken. En, ook waterdragers krijgen dorst!
 
Zelfzorg, tijdig “me-time” nemen dus om de batterijen terug op te laden….?  Of zoeken naar een optimale “work-life” balance, in een tijd waarin werk en privé juist meer en meer vermengd geraken met mekaar en in mekaar overvloeien. Het gevaar bestaat dat we in het scenario terecht komen dat het creëren van bevlogenheid en energie een “apart” deel van de dag wordt; dat MeTime hoofdzakelijk iets wordt voor na de uren; dat dit moet compenseren voor de dagelijkse beslommeringen en de energievreters in ons leven, al de moetens en de verplichtingen… 
 
Deze sessie legt de focus op hoe je zelf gezond en bevlogen in het leven en in je werk kan blijven staan. We gaan kijken hoe we terug “de tijd van ons leven” kunnen creëren m.a.w. hoe we terug MeTime en bevlogenheid kunnen ervaren en energie kunnen creëren tijdens de uren. Hoe we kunnen leven, ook in ons werk, en hopelijk voluit. 
 

Spreker

Erna Claes, dr in de psychologie en medezaakvoerder van Fenrir Consult geeft deze lezing.
 
Zij is gespecialiseerd in de gezondheidspsychologie en de cognitieve gedragswetenschappen. Ze combineert haar wetenschappelijke achtergrond met meer dan 20 jaar praktijkervaring in diverse sectoren en voor diverse doelgroepen.
 

Praktische informatie

Inschrijven kan tot 14 mei | aantal inschrijvingen zijn beperkt
Wanneer dinsdag 21 mei 2018 
Waar  OCMW Brugge, Ruddershove 4, 8000 Brugge - wegbeschrijving
Prijs gratis 
Programma
   - 13u30 ontvangst
   - 14u-15u30: Lezing 'Energie creëren tijdens de werkuren'
   - 15u30: afsluiten met een zoete zonde
 
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen