Nieuwsbrief

Gezondheidswandelingen in de kijker!

Nu de lente weer in het land is, is dit hét moment om te starten met gezondheidswandelingen. Welk lokaal bestuur volgt het voorbeeld van Beernem en Middelkerke?
 
In Beernem stapt iedere dinsdag een groep van 20 enthousiaste wandelaars. Ze maken er elke keer een gezellige namiddag van. Dit blijkt ook uit de aangename reacties die Liesbet, de centrumeider van LDC Mirte voor ons sprokkelde:
  • “De wandelingen vind ik aangenaam, goed gezelschap en altijd mooi weer. Een prettige groep en veel zelfde gezichten. Kaat en Vera leiden de groep, het zijn fijne mensen…”
  • “Voor mij is dit een ontspanning anders zit ik in de zetel, je leert goede en vriendelijke mensen kennen en nadien drinken wij iets, gevoel van samenhorigheid."
  • “Voor mij en zeker voor Rita is dat een ideale gelegenheid om eens buiten te komen daar het voor haar ziekte zeer goed is…Het is ook een zeer goede sfeer en een goede groep. We doen voort… “
Ook Middelkerke gelooft in de gezondheidswandelingen. En ook al is de groep nog klein, Andrea is alvast van plan om te blijven stappen…Annelies, de centrumleider van LDC De Stille Meers is alvast van plan om de wandelingen verder uit te bouwen !
  • “Tijdens de wandelingen wordt er voortdurend gekeuveld; het is tof en interessant!
  • “De afstand is zeker geschikt voor beginnelingen en de gekozen routes laten mensen van Groot-Middelkerke toe om Middelkerke op een interessante manier te ontdekken!”

Meer info: www.logobrugge-oostende.be/gezondheidswandeling 

 
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen