Nieuwsbrief

Het preventieproject 'Gezondheidspromotie in je apotheek' is een succes!

Apothekers kunnen met een promopakket hun patiënten informeren over een specifiek gezondheidsthema. In 2016 tekenden maar liefst 246 West-Vlaamse apothekers in om dit tweemaandelijks promopakket te ontvangen.

Daarnaast verscheen er in het tijdschrift  FarmaFocus (vaktijdschrift van de Westvlaamse Apothekersvereniging) telkens een artikel dat aansloot bij het thema van die maand.

Dit project kreeg een evaluatie waarbij 62 apothekers een online tevredenheidsenquête invulden. Hierbij won Apotheek Louwagie de Bongobon 'Ontbijt met bubbels voor 2'.

Uit de bevraging blijkt dat het project zinvol is: de aangeboden thema's zijn interessant, de educatieve promomaterialen spreken aan en vinden hun weg naar de patiënt. Ook de artikels in FarmaFocus worden goed tot uitstekend beoordeeld.

Op basis van suggesties uit de bevraging komen in 2017 de volgende onderwerpen nog aan bod.

  • Juni: Veilig en slim zonnen / Ozon
  • September: Preventiewijzer
  • November: BOV - Bewegen Op Verwijzing

Ben je apotheker en nog niet ingeschreven maar wel geïnteresseerd om tweemaandelijks dit promopakket te onfvangen? Schrijf je in via secretariaat@dewestvlaamse.be. Wil je je graag uitschrijven, dan kan dit ook via het secretariaat van de Westvlaamse Apothekersvereniging.

Meer info over dit project: michelle.desmet@logobrugge-oostende.be of 050 32 72 96 

 

 

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen