Nieuwsbrief

Woonboulevard (Oostende) wint eerste 10.000-stappenclash voor bedrijven

Een actieve levensstijl – ook op het werk – zorgt op termijn voor minder ziekteverzuim en stress, voor meer werkefficiëntie, productiviteit, creativiteit en nog veel meer. ‘No steps, no glory’ is de eerste 10.000-stappenclash voor bedrijven. Deze wedstrijd motiveert werknemers om meer te bewegen tijdens, voor en na het werk. Bedrijven organiseerden lunchwandelingen, rechtstaand werken en vergaderen … 
 
Elke werkwerker van Woonboulevard in Oostende zette een gemiddelde van maar liefst 15.867 stappen per dag. Woonboulevard mag zich daardoor sinds 11 mei 2017 gedurende zes maanden het fitste bedrijf van Vlaanderen noemen en ontvangt de 10.000-stappen wisselbeker.
 
De medewerkers van Woonboulevard zijn heel tevreden met het behaalde resultaat. ‘Bij Woonboulevard stappen we mee in de dromen van de klant, letterlijk en figuurlijk, de hele toonzaal rond. Dat houdt ons jong!’
Ook de andere deelnemende bedrijven zijn lovend over het project. 
 
Ook deze herfst kan je met je bedrijf meedingen naar de titel van het fitste bedrijf. Wie weet neem je dan binnenkort de wisselbeker over. Meer informatie hierover vind je bij coach Bruce op www.10000stappen.be/Actiefophetwerk/Bedrijvencompetitie.aspx.
 
Inschrijven kun je via de Erkende Externe Diensten voor Preventie en Bescherming op het werk (Mensura, Provikmo of Idewe).
 
 
‘No steps, no glory’ is een organisatie van de Vlaamse Logo’s, de 3 Externe Diensten voor Preventie en Bescherming op het Werk (Mensura, Provikmo en Idewe) en VIGeZ.
 
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen