Nieuwsbrief

Brochure: Aanbod gezondheidsbeleid op school

In het schooljaar 2015-2016 gaan we terug samen voor gezond! Ontdek een greep uit de hapklare gezondheidsprojecten en materialen in de brochure 'gezondheidsbeleid op school 2016-2017' (pdf).

Ben je op zoek naar een specifiek project en/of materiaal? Dan vind je een volledig overzicht in de portfolio waar alles gerangschikt is per thema.

Waarom zijn deze brochure en portfolio nuttig?

Een gezonde school kiest voor een leeromgeving waarin leerlingen en leerkrachten de ruimte krijgen om zich goed en gezond te ontplooien. Het is de plek bij uitstek om kinderen alles te leren over gezonde keuzes.

In de brochure en de portfolio vind je verschillende projecten en materialen waarmee je een belangrijke stap kan zetten om je school gezond te maken.

Wie kan aan de slag met dit materiaal?

(Zorg)leerkrachten, directies onderwijs...

Meer weten of actie ondernemen?

Je vindt bij het Logo niet enkel materialen en projecten die bijdragen tot een gezonde levensstijl, maar je kan er ook ondersteuning krijgen voor de invulling aan jouw pedagogische studiedag, bezinningsdagen of projectweken.

Neem contact met het Logo via onderwijs@logobrugge-oostende.be of 050 32 62 96.

  Stel dit aanbod ter beschikking van alle leerkrachten en plaats dit bericht in smartschool. Zo kan iedereen op elk moment inspiratie halen uit ons aanbod.

Bestelinformatie

De brochure en de portfolio kan je enkel downloaden via de linken hierboven. 

← Vorige

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen