Nieuwsbrief

Het spel maakt je op een interactieve manier bewust van mogelijke gezondheidsrisico’s die huishoudproducten, bouw- en inrichtingsmaterialen en toestellen met zich meebrengen.
Met deze methodieken kan je de opvoedingsvaardigheden van ouders versterken om het tabak-, alcohol- en drugsgebruik van hun kinderen te voorkomen of uit te stellen.
 
Binnen roken is nooit oké (Campagnemateriaal)
De campagne ‘Binnen roken is nooit oké’ - een campagne van onze partnerorganisatie VIGeZ samen met Kom op tegen Kanker - zet rokende ouders ertoe aan om niet meer in huis en in de auto te roken.
Projecteer de digitale pancarte met het campagnebeeld op een scherm in het gemeentehuis, wachtzaal of apotheker.
Deze affiche is ontwikkeld voor tabakologen.
Je cliënt of patiënt in twee minuten motiveren tot stoppen met roken.
Deze postkaart draagt de slogan 'Voetbal is mijn drug'. Het wijst jongeren erop dat 4 op 5 leeftijdsgenoten zich amuseren zonder cannabis.
Dit postkaartje draagt de slogan 'Muziek is mijn drug'. Het wijst jongeren erop dat 4 op 5 leeftijdsgenoten zich amuseren zonder cannabis.
 
Dit postkaartje draagt de slogan 'Lachen is mijn drug'. Het wijst jongeren erop dat 4 op 5 leeftijdsgenoten zich amuseren zonder cannabis.
 
Bladwijzer met basisinformatie over het bevolkingsonderzoek naar borstkanker
Met dit boekje kan je een gezonde receptie organiseren.
koffer met stappentellers
Je kan de stappentellers gebruiken om je werknemers, patiënten, burgers... meer te laten bewegen. Voldoende bewegen is een belangrijke voorwaarde voor een goede gezondheid.
spandoek 10.000 stappen dat uithangt aan een gebouw
10.000 stappen (Spandoek)
Deze spandoek zet mensen aan om meer stappen te zetten en maakt bekend dat je organisatie werkt aan de gezondheid van de werknemers door hen te stimuleren om meer te bewegen.
flyer in de vorm van een voetzool waarop tips staan om beter te bewegen
Deze voetzoolflyer geeft tips om meer te bewegen en zet mensen aan om meer stappen te zetten.
 

Pages

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen