Nieuwsbrief

Zon01Okt
Din10Okt

Tiendaagse Geestelijke Gezondheid 2017 - Samen Veerkrachtig

10 dagen aftellen naar 10 oktober, dag van de Geestelijke Gezondheid
Krijgt Vlaanderen een mentale opkikker van 1 tot 10 oktober? Dat hangt helemaal van jouw organisatie af. Vorig jaar was er de Week van de Geestelijke Gezondheid.
Dit jaar maken we er een tiendaagse van: 10 dagen aftellen van 1 naar 10 oktober, de Werelddag Geestelijke Gezondheid.
En we rekenen dit jaar opnieuw op het creatief en organisatorisch talent van organisaties uit onze regio om deze tiendaagse vorm te geven.
 
‘Samen veerkrachtig’ is de rode draad. ‘Samen Veerkrachtig’ past in het Vlaams Actieplan Suïcidepreventie. Veerkracht heb je nodig om na een mentale tik een frisse start te nemen.
Veerkracht kan je trainen aan de hand van de 10 stappen van de Fit in je hoofd - campagne. Tijdens de Tiendaagse van de Geestelijke Gezondheid in 2017 zetten we de tip ‘Praat erover’ in de verf. 
 
Waarnaartoe tijdens de tiendaagse?
In de regio Brugge-Oostende registreerden zich de afgelopen maanden een 30-tal organisaties die de tiendaagse in de kijker willen zetten.
Dit doen ze door diverse activiteiten te organiseren, eigen acties op poten te zetten, promotiematerialen de Fit in je hoofd – campagne onder de aandacht te brengen, enz. …
Op de Vlaamse UIT-databank en op www.samenveerkrachtig.be/kalender vind je een overzicht van alle geregistreerde activiteiten.
 
Doe je ook mee?
Wil je dat jullie actie eveneens een plaatsje krijgt in de UIT-databank? Registreer dan zelf je activiteiten(en) via www.samenveerkrachtig.be/registreren
 

 

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen