Nieuwsbrief

Boek: Het geheim van een goede coach

Aan de hand van herkenbare voorbeelden uit het onderwijs worden de zeven fases van het model toegelicht. Ook de vaardigheden die de coach in iedere fase inzet, komen uitgebreid aan bod. Bovendien zijn er veel vragen opgenomen die helpen te reflecteren op de rol van coach, de interactie met gecoachten en de eigen overtuigingen. Duidelijk wordt dat een professionele coach zowel beschikt over een behoorlijke dosis kennis en ervaring als over een flinke portie intuïtie.

Dit materiaal kan je afzonderlijk bestellen, maar is ook een onderdeel van de koffer Geestig Gezond.

Waarvoor kan je dit boek gebruiken?

Het boek biedt ondersteuning bij coachingsgesprekken. Stap voor stap worden de zeven fasen behandeld. Door te werken met dit heldere model creëren coaches ruimte om verschillende interventiemethodieken toe te passen en optimaal gebruik te maken van hun expertise en intuïtie. Zo helpen zij gecoachten daadwerkelijk verder in hun leerproces.

Doelgroep: (onderwijs)coaches, leerkrachten.

Wie kan dit boek bestellen?

(onderwijs)coaches, leerkrachten

Bestelinformatie

Reserveer het materiaal via deze website. Hierna krijg je een mail van een Logo-medewerker om een afspraak te maken voor de afhaling of verzending. De waarborg betaal je cash op het moment dat je het materiaal ontvangt.

Het geheim van een goede coach in de gezonde school

Als school sta je mee in voor de bevordering van het algemeen welbevinden. Daarom is het van belang aandacht te hebben voor beschermende factoren en het versterken van de geestelijke gezondheid (bv. het verhogen van probleemoplossende vaardigheden en mogelijkheden, sociale steun, zelfvertrouwen, positief zelfbeeld, …). Een algemene preventieve aanpak werkt niet stigmatiserend en zorgt ervoor dat alle leerlingen een basis van kennis, vaardigheden en attitudes opdoen die hen sterker maken voor de toekomst. Het gebruik van educatieve materialen rond sociale vaardigheden, weerbaarheid, stress, zelfbeeld, … in de klas/school voldoet aan deze aanpak.

Meer weten?

geestelijkegezondheid@logobrugge-oostende.be of 050 32 62 94

Gratis uitleen met waarborg: € 10.00

← Vorige

Het geheim van een goede coach
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen