Nieuwsbrief

← Vorige

Warme dagen, zorg dragen

 

De zomer is fantastisch. Het is een tijd van heerlijk genieten van een terrasje op zonovergoten dagen of lekker buiten spelen met de kinderen. Maar dat warme weer heeft soms ook minder prettige gevolgen. De meeste mensen lopen gelukkig geen risico als ze verstandig omgaan met de zon, maar alert blijven is zeker de boodschap.

Jaarlijks sterven er nog honderden mensen aan de gevolgen van warmte. Vaak gaat het om alleenstaande ouderen of chronisch zieken. En daar willen de Vlaamse Logo's en de Vlaamse overheid met het initiatief Warme Dagen iets aan doen. En jij kan helpen!

Tijdens de waakzaamheidsfase van 15 mei tot 30 september. Ontdek de campagnematerialen en vind inspiratie op www.warmedagen.be

 

 

Voor wie?

Iedereen die iemand kent of in contact komt met ouderen, sociaal geïssoleerden, (jonge) kinderen, sporters of organisatoren van evenementen.

 

Wie kan met 'Warme dagen' aan de slag?

Lokale besturen, lokale dienstencentra, verzorgingstehuizen, kinderdagverblijven,...

 

Meer info?

www.warmedagen.be voor meer info over de campagne

 

Logo zet je op weg

Wil je lokaal een actie opzetten? Wil je ondersteuning bij het opzetten van een lokaal intern warmteplan? Contacteer onze medisch milieukundige via: gezondheidenmilieu@logobrugge-oostende.be

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen