Nieuwsbrief

Play (Educatief materiaal)
Educatief materiaal over verantwoord gamen en vrijetijdsbesteding.
Het spel maakt je op een interactieve manier bewust van mogelijke gezondheidsrisico’s die huishoudproducten, bouw- en inrichtingsmaterialen en toestellen met zich meebrengen.
Met deze methodieken kan je de opvoedingsvaardigheden van ouders versterken om het tabak-, alcohol- en drugsgebruik van hun kinderen te voorkomen of uit te stellen.
 
Deze filmpje kan je gebruiken om de website www.gezondopvoeden.be bekend te maken.
 
Deze affiche is ontwikkeld voor tabakologen.
Je cliënt of patiënt in twee minuten motiveren tot stoppen met roken.
'Alcohol en cannabis...zonder boe of bah' is een pakket op maat van jongeren met een verstandelijke beperking.
Op de affiches 'gezonde drankjes' en 'gezonde tussendoortjes' vind je een overzicht van hoeveel toegevoegde suiker deze voedingsstoffen bevatten.
Woogie Boogie (Pakket)
Het Vlaams Instituut voor Gezondheidspromotie en Ziektepreventie (ViGeZ) én Disney Benelux sprongen samen aan boord om het lang stilzitten bij kleuters aan te pakken.
Deze brochure is volledig op maat gemaakt van mensen met een lichte verstandelijke handicap.
 
Deze affiche geeft informatie aan experimenterende jongeren over de effecten van cannabis.
 
Deze postkaart draagt de slogan 'Muziek is mijn drug'. Het wijst jongeren erop dat 4 op 5 leeftijdsgenoten zich amuseren zonder cannabis.
 
Dit postkaartje draagt de slogan 'Muziek is mijn drug'. Het wijst jongeren erop dat 4 op 5 leeftijdsgenoten zich amuseren zonder cannabis.
 
Dit postkaartje draagt de slogan 'Lachen is mijn drug'. Het wijst jongeren erop dat 4 op 5 leeftijdsgenoten zich amuseren zonder cannabis.
 

Pages

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen