Nieuwsbrief

Warm weer is vaak heel leuk, maar kan ook heel wat gezondheidsrisico's met zich meebrengen. En daar wil de Vlaamse overheid samen met jou, je gemeente of organisatie iets aan doen!
warme dagen verzorg jezelf en anderen goed
Je kan er onder meer leuke gezelschapsspelletjes spelen met het hele gezin, een goede babbel hebben of deelnemen aan toffe workshops over thema’s als veerkracht.
Waarom vroegtijdige opsporing de beste bescherming tegen baarmoederhalskanker is...
Had jij al eens een tekenbeet? Je kunt ze overal in de natuur tegenkomen, dus niet alleen als je het bos intrekt. Ook als je in de tuin werkt,...
Hoe controleren op teken
Het thema dit jaar is 'Opvoeden is samenspel: allemaal wereldburgers!'
Doe je met je gemeente mee aan de Vlaamse 10.000 stappenclash en wil je in de kijker lopen? Ontleen dan nu bij het Logo een sjabloon om tijdelijk met kruitverf een leuk voetjessjabloon aan te brengen.
krijtverf 10.000 stappenclash
In de regio Brugge-Oostende gaan 5 bedrijven onder leiding van coach Bruce de uitdaging aan...
Help mee een aantal aandachtspunten verspreiden.
Heb je er al eens bij stilgestaan dat de landbouwers en tuinders in jouw regio misschien te veel hooi op hun vork nemen?
Europese vaccinatieweek in Vlaanderen (23-29 april 2018).
We nemen graag jouw mening mee in de verdere ontwikkeling van het project 'procesbegeleiding voor de woonzorgcentra'.
Netwerkpartners coachen die geestelijke gezondheid bij hun doelgroep willen versterken.
Zet mee de zelfzorgcampagne 'Leef zonder filter' in de kijker en zorg ervoor dat deze boodschap bij de doelgroep terecht komt!
Er zijn nieuwe infosessies over de drie Bevolkingsonderzoeken. Daarom organiseert het CvKO (Centrum voor Kankeropsporing) in 2018 een train-de-trainer in Roeselare en Brugge.
Heb jij actief meegewerkt om je organisatie te beschermen tegen griep? Dat engagement mag gezien worden!
15 partytips voor feestvierders
Jouw onderneming kan een beroep doen op een coach die je in 20 uren helpt om een preventief gezondheidsbeleid op te zetten.
De campagne '4 voor 12' wil het praten over pscychische kwetsbaarheid stimuleren.
Laat je via de bijhorende filmpjes onderdompelen in de gezonde bedrijfscultuur van de fiere winnaars.
Een plaats in Brugge voor jongeren waar ze terecht kunnen voor kleinschalige activiteiten, voor vragen, voor een gesprek met één van de jongerenbegeleiders.
‘No steps, no glory’ is de eerste 10.000-stappenclash voor bedrijven. Deze wedstrijd motiveert werknemers om meer te bewegen tijdens, voor en na het werk.
Welk lokaal bestuur volgt het voorbeeld van Beernem en Middelkerke ?
West-Vlaamse apothekers zijn tevreden over het promopakket dat ze ontvangen om een specifiek gezondheidsthema in de kijker te plaatsen.
Zorg ook voor anderen zodat iedereen zich kan verfrissen op (zeer) warme dagen.
Supermama's denken aan alles. Of toch bijna. Stuur je mama op Moederdag een videoboodschap met je persoonlijke wensen en een herinnering om tijdig deel te nemen aan het Bevolkingsonderzoek Baarmoederhalskanker.
Het Vlaams expertisecentrum Alcohol en andere Drugs (VAD) brengt jaarlijks het middelengebruik van jongeren in kaart via een leerlingenbevraging.
Heeft jouw bedrijf, gemeente of school oog voor een gezond personeelsbeleid? Dan maak je kans om de Gezond Werken Award 2017 te winnen.
Vandaag stelt VAD de nieuwe richtlijn voor alcoholgebruik voor op haar jaarlijkse studiedag.
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen