Nieuwsbrief

Gezonde voeding en voldoende beweging op het werk

Te veel mensen ontbijten niet, eten onregelmatig en bewegen te weinig. Veel mensen brengen daarbij een groot stuk van hun leven door op het werk. Meer fysieke activiteit en gezonde voeding op het werk is nuttig. Een gezonde levensstijl zorgt voor een goede sfeer op de werkvloer, minder ziekteverzuim en meer werkefficiëntie

Rechtstaand vergaderen? Vaker de trap nemen? Fietsen naar het werk aanmoedigen? Fruit op het werk? De beste werkgevers hebben oog voor een actief bewegings- en voedingsbeleid. Zin om van start te gaan? Contacteer je externe dienst voor preventie en bescherming op het werk voor ondersteuning op maat.

Advies en ondersteuning

Neem contact op met het Logo om je hierbij te ondersteunen via voedingenbeweging@logobrugge-oostende.be of 050 32 62 95.
 

 

 

 

 

 

 

Ga aan de slag.
10.000 stappen
Actie om dagelijks meer te bewegen thuis, op school, op het werk,...
Gezond bewegen
Beweging zorgt ervoor dat je stressbestendiger bent, je beter ontwikkelde spieren en botten hebt en zelfs het risico op kanker neemt af door dagelijks te bewegen.
Gezond eten
Gezond eten: wat is dat nu precies? In de voedingsdriehoek vind je alle huidige wetenschappelijke kennis over gezonde voeding - wat krijgt de voorkeur, wat beperk je beter.
Gezond vergaderen
Gezond vergaderen bevordert de productiviteit, maar hoe doe je dat?
Liever actiever
Gezondheidsproject dat 'meer bewegen en minder zitten' stimuleert bij volwassenen.
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen